Bérlet Három hálószobás lakás, Santa Clara, Villa Clara, Kuba, 1, Leoncio Vidal, Santa Clara, Villa Clara, Cuba

Bérlet - Cod. 29740

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 30 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Santa Clara Kuba Panzió Hostal Vista Park
Hostal Vista Park: a legtöbb közép-szálló gyarmati Santa Clara, Kuba.
A ház egy csodálatos eklektikus építészet és a gyarmati emelet magasságú a padlótól a mennyezetig 6 méter, hasonló egy kis palota áll hat szoba 25 négyzetméter, és a páratlan kilátás, mint bármely más hostel a város.
Gyarmati ház szívében a Santa Clara, egy klasszikus, tágas és levegős gyarmati környezetben, nagyon jó állapotban van, és a kényelem, a jobb a tartományi könyvtár "José Martí", és figyelmen kívül hagyja a Parque Vidal, szinte minden központok kulturális, ahol hozzáférése van a széles körű kulturális élet a városban.
A ház egy nagy terasz, ahol lehet látni az egész panoráma a városra és a legrégebbi város óra. Minden város nevezetességei karnyújtásnyira házunk, a bankok és ATM készpénzfelvétel, múzeumok iparművészeti, színház, mozi, hozzáférési pontok este fél valamennyi ügynökség és az utazásszervezés, mindössze 100 méterre a házunk, a mauzóleum Che 2 km-re a házunk, a páncélozott vonat 600 méter.
A házban 3 tágas szoba kiadó, 6 négyzetméteres, ahol a fogadó család és a barátok egy csoportban, így nagy, hogy minden helyiségben különböztet meg minket a többi itt, mert a mi otthon, mint választani a két szoba közül választhat és fizetnek sokkal kevesebb. Az első szoba 1 kétszemélyes ágy és három személyes, akár 5 fő, a második hálószobában egy dupla ágy és három személyes így ez befogadására 5 fő, a harmadik hálószoba két dupla ággyal és egy kanapéval is 6 emberek, összesen 16 fő és 11 ágy 3 hálószoba, akkor befogadására baráti családok és gazdaságosabb, mint a többi ház, akár baráti vagy családi, továbbá az a megtiszteltetés érte, hogy azon a területen a vezeték nélküli internet wi-fi és elérheti azt a erkélyek vagy szoba, mert található a területen Parque Vidal is a szobában van légkondicionáló, hűtőszekrény, televízió, ventilátor és a természetes szellőzés, erkélyes, kilátással a parkra Vidal, az egyik szobában van a teraszon ahol láthatjuk az egész város. Minden szobához saját fürdőszoba, meleg és hideg víz. Amellett, hogy 2 szoba erkéllyel, ahol megfigyelhetjük a mindennapi élet a városban, akkor is napozhatnak a teraszon. Kínálunk reggeli és vacsora, bár szolgáltatás a szobában, a sok közül.
Leoncio Vidal No. 1 nagy, között Vidal Park (Gloria) és Maceo utca, Santa Clara, Cuba, 50100
A központi parkban a város Santa Clara, jobbra a José Martí könyvtár

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB