Eladás Három hálószobás lakás, Centro Habana, La Habana, Kuba, C/ Aguila y Animas / Virtudes

Eladás - Cod. 39666

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 1260 m²
  • Szobák száma: 9
  • Emelet: 1
  • Épület állapota: Excellent

Tenemos un apartamento grande, hermoso y espacioso and solo 4 cuadras del Prado y egy egyedüli újjáépítési zónában.

La Propiedad es abierta, természetes módon. La casa está egy egyedülálló erkéllyel és egy 3 erkéllyel, egyedileg és egyedülállóan a Hotel Animas 303-ban. Hemos felújításra kerül, teljes esta casa. Tiene electricidad nueva, plomería, techo nuevo, techos nuevos, paredes nuevas, hemos restaurado las puertas del balcón original. Nueva cocina con piso adicional para tanques, 2 baños nuevos, condos concesorios modernos and costosos. Hemos hecho una nueva puerta al apartamento y también al edificio en estilo antiguo.
Todo en esta casa se hecho con un estándar muy alto y con las las comodidades modernis que son perfectas para el turista, pero seguimos eligiendo mantener el aspecto kolonialis en la casa. Tiene 110 y 220 de voltaje. Ingyenes A készüléket wifi-vel lehet ellátni, a szegurális darabokhoz, az automatikus érzékelőkhöz és a külső elemekhez (lásd az igazságos helyet, hogy a fényképet átalakítsák), és a passzulók között. Cerradura eléctrica con cámara y teléfono para entrada automatizica a la casa. La casa está casi termininada, a személyes jelentőségű végső kérelem az összehasonlításhoz. Las fotos lo muestran en construcción. Puedes Verde Pared de Ladrillos - Viszonylag sok minden más, mint a legutóbbi budai toques finálé.


Esta es una casa impresionante y no he visto ninguna otra casa en La Habana de la que me haya enamorado así. y estoy muy triste por cant de mis sueños, embargó, de debito a circunstancias personales, no tengo otra opción.

También létezik, összehasonlítva a legmagasabb szintű technológiával, a nagyszabású teraszról és a tengertől a magánparkolóval, valamint az abajó apartmanjával. A planta baja ténylegesen felhasználható az antigva típustól, az embargótól, a széna repülőgépektől, hogy átalakítsuk egy kávézóban / bárban, bárhová is válasszuk a tengeri tengerparton.

Los muebles que se ven en las fotos y también las camas y colchones nuevos para cada habitación y vestidores están INCLUIDOS en el preio.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB