Eladás Ház, Habana, La Habana, Kuba, Mónaco, 10 de Octubre

Eladás - Cod. 41544

  • Tipus: Ház
  • Terület: 203 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

MINŐSÉGEK ÉS ANYAGOK
PADLÓK: Integrált fehér márványgránit szegéllyel és kerámia burkolatokkal vizes helyiségekben (konyha és fürdőszoba)

CSEMPE FALOKRA: Kerámia burkolólapok dizájnos szegéllyel

FALAK ÉS MENnyezetek: Sima habarcsok vinilfestékkel bevonva

KÜLSŐ ZÁRÁSOK: Design üveg és vas nyílászárók

BELSŐ AJTÓK: Cédrusfából készült tető, natúr lakkozású kerettel és fülekkel, arany vasalattal és gombokkal.

FÜRDŐSZOBÁK: Az összes ROCA fehér kerámia szaniter berendezéssel (mosdó, wc és zuhanyozó), krómozott sárgaréz szerelvényekkel és minőségi csaptelepekkel a felső emeleti fürdőszobában hidromasszázs kád található.

KONYHA: Hatalmas, kényelmes tér járólappal burkolt, beépített munkalappal, dizájnos szegélyekkel, elosztásokkal és pult alatti polcokkal, pultrúddal és dupla rozsdamentes mosogatóval keverőcsappal

Mosoda: Kerámia csempével burkolt munkalap és egyszerű rozsdamentes mosogató csapteleppel, szekrény és pult alatti szekrény.

⚡RENDSZEREK ÉS LÉTESÍTMÉNYEK
ELEKTROMOSSÁG ÉS VILÁGÍTÁS: Dupla áramkör a földszinten és a felső szinten, két zónára osztva, a garázsban egy vezérlőpanellel, dupla 110V és 220V-os kimenetek 3-4 mechanizmussal minden helyiséghez, mennyezeti kivezetések dupla és egyszerű kapcsolókkal vezérelhető világítópontokhoz minden szobában és kívül és kapcsolók a lépcsőn és a garázsban.

HIDRAULIKUS MELEG- ÉS HIDEGVÍZ: Vízmérő a ház bejáratánál elhelyezett csappal és közvetlen bejárattal a ciszternába. Hideg víz elosztása horganyzott csövön és meleg víz elosztása PVC csövön keresztül védelemmel, padlóval és falakkal, vezérlőgombokkal. A házban minden nap van vízbevezetés. A víz melegítése a garázsban elhelyezett gázbojlerrel történik.

ELLÁTÁS: Ciszterna 70 m3-es garázsban. A vizet egy szivattyú vezeti egy 3500 ml-es tartályba, amely a fedélzeten található, szintérzékelő rendszerrel.

GÁZ: Mérő a ház bejáratánál, közvetlen gáz az utcáról, a konyhát tápláló horganyzott csövekkel elosztva a felső szintig.

KLÍMA: Az egész házat úgy alakították ki, hogy fenntartsák a szobák belső komfortját, lehetővé téve a fény bejutását és a természetes szellőzést. Minden helyiségben meghagyták a süllyesztett AC berendezések telepítését. fémszerkezetű külső védelemmel

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS ADATOK: Kijáratok a falakban telefon és TV beépítésére minden szobában, konyhában és nappaliban, ezen kívül a beépítést a ház bejáratánál telefon elhelyezésére hagytuk.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB