Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Kuba

Eladó ingatlan Kubában

Kuba a karibi szigeteki állam a kommunista rezsim alatt, fehér strandokkal és dohánytermékekkel, amelyek szerepe fontos az ország legendás szivarainak előállításában. A fővárost, Havanna, pasztellszínű házak, az 1950-es évek autók és a spanyol gyarmati építészet jellemzi a régi Havanna-ban, a 16. század történelmi központjában. A Kubai Köztársaság a karibi szigetcsoport, amely a Karibi-tenger, a Mexikói-öböl és az Atlanti-óceán között helyezkedik el. Észak felé az Egyesült Államok és a Bahama-szigetek, a nyugati Mexikó, délen a Kajmán-szigetek és Jamaica, valamint a Haiti-i délkeletre.

Mindenesetre olyan államról beszélünk, amelyben a kommunista kormány, amely több mint 50 éve kormányozta a kormányt, továbbra is meglehetősen széles körben ellenőrzi a gazdaságot, annak ellenére, hogy a közelmúltban megnyíltak, amelyek azonban várhatóan kihatnak a mindenki életét a napok meglehetősen lassú ütemben.
A kilencvenes évekig nem lehetett Kubában értékesíteni egy olyan ingatlant, amely nem volt lakóhellyel és / vagy kubai állampolgárral.

A dolgok megváltoztak, még ha nem is radikális módon is számíthatunk, különösen Raul Castro vezetése után, úgy tűnik, az ország úgy tűnik, elhagyja a forradalomtól a jelenig terjedő külföldi befektetésekkel kapcsolatos bezárási politikát.

Kubában egy Kubában élő és Kubában élő ingatlan vásárlása ma még nem könnyű, és még mindig nagyon korlátozott műveletnek minősül.

Akár Kubában, vagy a szigeten élni szeretne, vagy befektetni szeretne, akkor jó, ha ismeri az összes dolgot, amit a következő cikkben találunk.

Miramar és Siboney a két környéken, amelyek a 90-es években épültek a fővárosban, Havanna, hogy lehetővé tegyék a külföldiek számára, hogy megvásárolják a tulajdonukat.
Ez egy olyan terület, ahol gyakorlatilag minden olyan nagykövetség van a világon, amely képviselete Kubában és ahol a diplomáciai személyzet nagy része is lakik.

A kép elkészítéséhez egy külföldi vállalkozót is találunk, aki házat tulajdonít e két környék egyikében.

Ezek a két szomszédságok, ahol a külföldiek Kubába értékesíthetnek egy eladó ingatlant, mivel speciális jogszabályok alá eső területek.

A probléma az, hogy azok, akik házat akarnak vásárolni a két környéken, kapcsolatba kell lépniük egy olyan külföldiekkel, akik a királyi jogokat birtokolják és megveszik, mivel még nem lehetséges, hogy a külföldiek házakat vagy más kubai épületeket vásároljanak .
Az indukált szűkösség felkeltette a felfelé irányuló árakat, és egy nagyon közönséges lakásban körülbelül 150.000 eurós árakat költöttek el, ami teljesen kipusztult a kubai szigeten.

A fent említett körzetekben a Miramar és a Siboney elhagyta az épületeket, a szokásos kivétellel, amely lehetővé teszi a külföldiek számára, hogy bármilyen probléma nélkül Kubába értékesítsenek egy ingatlant.

Ezek minden bizonnyal csábító lehetőségek, hiszen nagyon jó társasházak, jó minőségű minőségi elvárásoknak megfelelő apartmanok, amelyek közös területeket, például úszómedencéket, szaunákat és tornatermeket is biztosítanak, valamint amelyek a bejáratnál is éberséget biztosítanak. a bűnözési ráta mindig egy plusz, amit biztosan figyelembe kell venni.

Figyelembe kell venni azt a tényt is, hogy a két városrész nagyon városi, ahol kevés a kubai lélek és ahol olyan életet élsz, amely nagyon hasonlít a dél-spanyolországi helyszínre.

Azonban ez egy olyan ország, ahol a szegénység továbbra is veszélyeztetett egész környéket termel, mind a turisták, mind a lakosok számára.

Mindig jobb, ha figyelembe vesszük a leírt helyzetet és kiválasztunk egy barriót (úgynevezett kubai spanyol lakóhelyet), amely megfelel Önnek és családja biztonságának, ha úgy döntött, hogy Kubában értékesít egy ingatlant.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Ez a szálloda Holguin város központjában található. Nagyon tágas és ideális tágas és kényelmes helyiségekben való élelemhez.
Cod. 37530

Eladás Ház, Kuba, Matanzas, Varadero, #1458 Ruiz % 29 y 30 , Cardenas

31,683,824.99HUF
Eladás
Ház

236 m²
Eladó 2 szintes ingatlan 5 szobával, 3 fürdőszobával, 6 terasszal, garázzsal, független bejárattal mindkét emeleten, a ranchon a pihenésre és a medenc...
Cod. 37320

Eladás Ház, Kuba, Matanzas, AGRAMONTE, AGRAMONTE

6,038,526.68HUF
Eladás
Ház

130 m²
Eladok egy házat Agramonte-ban, a Matanzas-ot, amelyet egy építész tervezett. Van egy oldalsó kert, garázsajtó, nagy falú udvar gyümölcsfákkal. Telje...
Cod. 36946

Eladás Ház, Kuba, Sancti Spíritus, Casilda, Becker 1A/Paz y Este

9,602,100.00HUF
Eladás
Ház

1 m²
Nagy házlemez, 4 különálló szoba, mellékfolyosó, konyha, portálrács, szoba, 1 fürdőszoba, belső terasz hozzáféréssel a tetőhöz, szabad, szabadtéri ter...
Cod. 36714

Eladás Három hálószobás lakás, Kuba, La Habana, Playa, Ave 31

24,005,250.00HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

150 m²
Váltok 1x1, 2x1, 3x1 vagy én eladni vásárolni. Hallottam javaslatokat, és visszatérök a függőséghez. ================================ Kínálom 3 szob...
Cod. 36518

Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Kuba, La Habana, La Havana, CALLE MAXIMO GOMEZ 459

38,408,400.00HUF
Eladás
Több mint 5 hálószobás lakás

100 m²
Eladó családi házban már 4 önálló szobával, három saját fürdőszobával, nagy konyhával és erkéllyel a Maximo Gomez utca (főváros) a város központjában ...
Cod. 36460

Eladás Ház, Kuba, Matanzas, colon, via Niccolo Macchiavelli 116

Reserved negotiation
Eladás
Ház

281 m²
HÁZ ELADÓ NAGYON KÉNYELEM, MATANZAS MUNICIPALITY, COLON ... ENRREJADO PORTAL, NAPPALI, DINING ROOM, 3CUARTOS, ÚJ 1BANO, COSINA, TERRACE D GRANIT, LAVA...
Cod. 36377

Eladás Ház, Kuba, Holguín, Holguin, Calle 13 #4 Piedra Blanca

17,891,913.00HUF
Eladás
Ház

112 m²
112 m2-es telken egy 245 m2-es parcella mellett az utak mentén a strandok, a repülőtér és a séta az országban, a házat minden 2016-ban újjáépítették, ...
Cod. 36366

Eladás Trullo, Kuba, Holguín, Holguin, Calle 12 #34 Piedra Blanca

17,891,913.00HUF
Eladás
Trullo

142 m²
A 142 m2-es ház egy 300 m2-es telken, az utak közelében, a strandokhoz, a repülőtérhez és az ország sétaig, a házat 2015-ben újították fel, vízvezeték...
Cod. 36349

Eladás Három hálószobás lakás, Kuba, Matanzas, Varadero, Ave playa 3902 Lagos # 39y40

Reserved negotiation
Eladás
Három hálószobás lakás

75 m²
A tengerre néző lakás Varaderoban eladó, tengerre néző terasz, nappali, konyha, fürdőszoba, két hálószoba és terasz, kis kert, a turisták számára kiad...
1 / 9
Térkép, árak alakulása és statisztikák
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB