Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Kuba

Eladó ingatlan Kubában

Kuba a karibi szigeteki állam a kommunista rezsim alatt, fehér strandokkal és dohánytermékekkel, amelyek szerepe fontos az ország legendás szivarainak előállításában. A fővárost, Havanna, pasztellszínű házak, az 1950-es évek autók és a spanyol gyarmati építészet jellemzi a régi Havanna-ban, a 16. század történelmi központjában. A Kubai Köztársaság a karibi szigetcsoport, amely a Karibi-tenger, a Mexikói-öböl és az Atlanti-óceán között helyezkedik el. Észak felé az Egyesült Államok és a Bahama-szigetek, a nyugati Mexikó, délen a Kajmán-szigetek és Jamaica, valamint a Haiti-i délkeletre.

Mindenesetre olyan államról beszélünk, amelyben a kommunista kormány, amely több mint 50 éve kormányozta a kormányt, továbbra is meglehetősen széles körben ellenőrzi a gazdaságot, annak ellenére, hogy a közelmúltban megnyíltak, amelyek azonban várhatóan kihatnak a mindenki életét a napok meglehetősen lassú ütemben.
A kilencvenes évekig nem lehetett Kubában értékesíteni egy olyan ingatlant, amely nem volt lakóhellyel és / vagy kubai állampolgárral.

A dolgok megváltoztak, még ha nem is radikális módon is számíthatunk, különösen Raul Castro vezetése után, úgy tűnik, az ország úgy tűnik, elhagyja a forradalomtól a jelenig terjedő külföldi befektetésekkel kapcsolatos bezárási politikát.

Kubában egy Kubában élő és Kubában élő ingatlan vásárlása ma még nem könnyű, és még mindig nagyon korlátozott műveletnek minősül.

Akár Kubában, vagy a szigeten élni szeretne, vagy befektetni szeretne, akkor jó, ha ismeri az összes dolgot, amit a következő cikkben találunk.

Miramar és Siboney a két környéken, amelyek a 90-es években épültek a fővárosban, Havanna, hogy lehetővé tegyék a külföldiek számára, hogy megvásárolják a tulajdonukat.
Ez egy olyan terület, ahol gyakorlatilag minden olyan nagykövetség van a világon, amely képviselete Kubában és ahol a diplomáciai személyzet nagy része is lakik.

A kép elkészítéséhez egy külföldi vállalkozót is találunk, aki házat tulajdonít e két környék egyikében.

Ezek a két szomszédságok, ahol a külföldiek Kubába értékesíthetnek egy eladó ingatlant, mivel speciális jogszabályok alá eső területek.

A probléma az, hogy azok, akik házat akarnak vásárolni a két környéken, kapcsolatba kell lépniük egy olyan külföldiekkel, akik a királyi jogokat birtokolják és megveszik, mivel még nem lehetséges, hogy a külföldiek házakat vagy más kubai épületeket vásároljanak .
Az indukált szűkösség felkeltette a felfelé irányuló árakat, és egy nagyon közönséges lakásban körülbelül 150.000 eurós árakat költöttek el, ami teljesen kipusztult a kubai szigeten.

A fent említett körzetekben a Miramar és a Siboney elhagyta az épületeket, a szokásos kivétellel, amely lehetővé teszi a külföldiek számára, hogy bármilyen probléma nélkül Kubába értékesítsenek egy ingatlant.

Ezek minden bizonnyal csábító lehetőségek, hiszen nagyon jó társasházak, jó minőségű minőségi elvárásoknak megfelelő apartmanok, amelyek közös területeket, például úszómedencéket, szaunákat és tornatermeket is biztosítanak, valamint amelyek a bejáratnál is éberséget biztosítanak. a bűnözési ráta mindig egy plusz, amit biztosan figyelembe kell venni.

Figyelembe kell venni azt a tényt is, hogy a két városrész nagyon városi, ahol kevés a kubai lélek és ahol olyan életet élsz, amely nagyon hasonlít a dél-spanyolországi helyszínre.

Azonban ez egy olyan ország, ahol a szegénység továbbra is veszélyeztetett egész környéket termel, mind a turisták, mind a lakosok számára.

Mindig jobb, ha figyelembe vesszük a leírt helyzetet és kiválasztunk egy barriót (úgynevezett kubai spanyol lakóhelyet), amely megfelel Önnek és családja biztonságának, ha úgy döntött, hogy Kubában értékesít egy ingatlant.

  •  
    Kubába költözés: a teljes útmutató

    Tegyük fel, hogy még egy pillanatra is álmodtál, hogy mindent lemondtál, és egy álomhelyre költöztél. Hányszor nem voltál eksztatikus egy csodálatos karibi tengerpartot ábrázoló hirdetőtábla előtt? A nap 365 nap egy év, a tökéletes klíma azok számára, akik szeretik a nyarat, az érintetlen és színes ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 38469

Eladás Három hálószobás lakás, Kuba, La Habana, Vedado, G y 23

23,481,557.92HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

105 m²
Havanna kivételes zónája, Vedado. Teljesen Rampa, G és 23. Központi, tágas, friss és világos 1 társalgó és 1 étkező nagy ablakokkal / erkéllyel, k...
Cod. 38383

Eladás Három hálószobás lakás, Kuba, La Habana, Vedado, Calle 25 entre Infanta y O

47,185,500.00HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

62 m²
Apartman 1940-ben épült. A Vedado kerületben található szálloda, éjszakai klubok és éttermek közelében. Parkolóhely a társasházban. Teljesen felújíto...
Cod. 38326

Eladás Villa, Kuba, La Habana, Playa de l'Este, Calle primera 50409

283,113,000.00HUF
Eladás
Villa

250 m²
A La Casita a Playa del Est-ben található, Guanabo-ban, néhány percnyi autóútra a Habana Viejától, 45 percre a José Martìn repülőtértől és 1 óra 43 pe...
Havanna Miramar-playa kerületében található ház eladása. A tengerparttól 7 perc sétára, a híres kerületben található házkövetségekben található a ház...
Cod. 38203

Eladás Három hálószobás lakás, Kuba, La Habana, Marianao, calle 47 e 76 y 78

11,050,144.90HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

75 m²
apt 1 emelet erkélytetővel 2 szoba konyha bár étkező nagyon tágas
csodálatos ház épült olasz stílusú egy híres lakóövezetben Santiago de Cuba.It egy villa 3 szoba és három fürdőszoba, terasszal és kis loggia, nagy na...
Cod. 38046

Eladás Négy hálószobás lakás, Kuba, La Habana, Vedado, Paruqe WILFREDO LAN

40,264,960.00HUF
Eladás
Négy hálószobás lakás

125 m²
Magas biplanta-t értékesítenek a Vedadóban, az egész új ház elektromos rendszerében, a konyhában és a fürdőszobában. 3 hálószoba, nappali, portál, étk...
Cod. 37971

Eladás Ház, Kuba, Pinar del Río, VIÑALES, Calle Orlando Nodarse #50

62,914,000.00HUF
Eladás
Ház

300 m²
2 ház 6 szobából viñalesen, Pinar del Río, nagyon tágas ház, sok hely rendelkezésre áll. Kezdjük! Lehetőség van két nagy autó parkolására a ház előtt,...
Cod. 37903

Eladás Két hálószobás lakás, Kuba, La Habana, La Havana, habana vieja

30,387,898.48HUF
Eladás
Két hálószobás lakás

70 m²
Eladó egy bútorozott lakás egy art deco épületben Havanna óvárosában, amely 2 hálószobából, nappaliból, étkezőből, konyhából és fürdőszobából áll. Lé...
Ez a szálloda Holguin város központjában található. Nagyon tágas és ideális tágas és kényelmes helyiségekben való élelemhez.
1 / 10
Térkép, árak alakulása és statisztikák
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB