Eladás Két hálószobás lakás, La Havana, La Habana, Kuba, Calle Almendares ente Benjumeda y Desague

Eladás - Cod. 30672

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 70 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Havanna lakás eladó
Található önkormányzati részén "Plaza de la Revolucion" Calle Almendrares között Benjumeda és Desague utcákon. Ez a központi elhelyezkedésű apartman két hálószoba és egy fürdőszoba tágas nappali és étkező, valamint erkéllyel az utcára.
A hálószoba 4x4 méteres, és modern bútorok és ágyak, és minden légkondicionált, míg a fürdőszobában egy nagy 6x4 méteres és teljesen felújított, modern kivitelben, beleértve az új WC és mosdó. Kiváló közművek jelent a hideg és meleg víz fut 24/7 és villamosenergia mindig.
 A konyha 6x4 méteres és modern kő / márvány pult tetejét bárszék, tűzhely sütővel, hűtőszekrény, fagyasztó és egy modern 8kg kapacitású mosógép.
A modern nappalival magában foglalja az új heverők, asztal végén és a lámpa, és egy síkképernyős TV-vel, új, modern Panasonic hangrendszer.
Teljesen felújított, kívül és belül, beleértve az új padlóburkolatok, szőnyegek terület, az új festék és az új LED-es világítás az egész teszi a belvárosi lakás kulcsrakész nyaralás helyszínen, a nyaralás bérleti vagy tanya Ön számára, vagy egy szeretett ember. Sétára La Plaza de la Revolucion, National Omnibus Terminal, Jose Marti Memorial Park, az ikonikus Coppelia Ice Creamery, Carlos III Plaza Mall, Calixto Garcia Kórház, Havannai Egyetem, kubai Nemzeti Színház, a latin-amerikai stadion és a Malecon. Kiváló lehetőség, hogy maga a tiszta és modern lakás szívében Havanna!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB