Eladás Négy hálószobás lakás, Playa de l'Este, La Habana, Kuba, calle 11 playas del Este

Eladás - Cod. 41163

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 160 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: terra

Casa Cuba - Havana Playa de l'Este városában, 900 méterre Havana legszebb strandjától. 3 km-re Guanabótól és 12 km-re a Havanna Központtól. Csodálatos ház nagy kerttel.
A lakóegységek körülbelül 70 házból álló komplexumban helyezkednek el, amelyet egy olasz cég épített. A társasház nagy úszómedencével, bárral, edzőteremmel, üzletekkel, portaszolgálattal, 24 órás biztonsági szolgálattal rendelkezik.
Az eladó 150 négyzetméteres lakás (két különálló és egyenlõ 75 négyzetméteres lakás egyesülésébõl származik; könnyen visszahozható két különálló egységbe) a földszinten, sarokban helyezkedik el és csodálatos kilátással a tengerre minden szobában. áll 4 hálószoba elegánsan berendezett nagyon szép és erős bútorok tiszta fa (Indonéz teakfa) és értékes kiegészítők, 2 fürdőszoba zuhanyzóval, 2 WC, 1 tároló helyiség, felszerelt mosókonyha, gyönyörű beépített konyha kivitelezés és tetején márvány, nagy nappali berendezett, minden részletében, minőség és érték befejezi (a képek mutatják ezeket az adatokat).
Minden készülék a legújabb generáció: (Hűtőszekrény fagyasztóval, 40 hüvelykes LED TV műholdas csatlakozással (az összes nemzetközi csatorna megtekintése, beleértve az olasz csatornát is); széf, beépített gáztűzhely, dupla független német légkondicionáló rendszer) .
A lakás fel van szerelve az összes tartozék tapasztalható, azonnal: (tartozékok és anyagok a konyha és a fürdőszoba, beleértve a törölköző, strand törölköző, dupla ortopéd matracok (új), párnák, ágyneműk, takarók, stb extra minőségű és tökéletes állapotú, részben soha nem használt).
A lakás exkluzív tulajdona nagyon szép és nagyon nagy, és körbejárja a házat, gyepes, vázákkal, amforákkal berendezve, csodálatos indonéz pavilonnal és külső kiegészítőkkel, teakban.
Az apartman két saját parkolóval rendelkezik, nagyon kényelmes helyen, a portás előtt és a ház közelében.
Az ingatlan egyike azoknak, amelyeket a kubai kormány kifejezetten értékesítés céljából engedélyezett megépíteni, és kizárólag külföldi állampolgárok tulajdonát képezi (nyilvános adásvételi okirattal, például olaszéval, és bejegyezve a havannai önkormányzat földhivatali nyilvántartásába. ). Ezeket az ingatlanokat mindenki szabadon megvásárolhatja és eladhatja, és most már amerikai állampolgárok is.
Az érdeklődőket a transzfer minden eljárásában kubai és Havannában élő olasz szakemberek követik.
E kis léptékű gyakorlatok költségeit felosztják a vevő és az eladó között, és a kubai főváros közjegyzői irodái jogilag dokumentálják.
Az eladás indítéka a szakmai tevékenységem áttelepítése Indonéziába.
A két ingatlan egység (80 + 80 nm) eladási ára 300 000,00 euró (háromszázezer). Egyetlen egység (80 négyzetméter) 150 000,00 euró (százötvenezer euró).

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB