Eladás Sorház, La Havana, La Habana, Kuba, Playa santa maria del mar

Eladás - Cod. 42281

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 150 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: Terra con giardino p

Casa Cuba társasház Vista Mar- Havanna Playa de l'Este-ben, 900 méterre Havanna legszebb strandjától. 3 km-re Guanabo városától és 12 km-re a Havanna Centertől. Csodálatos ház nagy saját kerttel.
A lakóegységek egy olasz cég által épített, mintegy 70 házból álló komplexumban helyezkednek el, a társasház nagy úszómedencével, portaszolgálattal, 24 órás biztonsági szolgálattal felszerelt.
Az eladó 150 nm-es, földszinti, sarok fekvésű lakás minden szobából csodálatos kilátással a tengerre, és 4 hálószobából áll, elegánsan berendezve, nagyon szép és masszív tiszta fa bútorokkal (indonéz teak) és finom kiegészítők, 2 zuhanyzós fürdőszoba, 2 gardrób, 1 tároló helyiség, felszerelt mosókonyha, pompás beépített konyha burkolattal és márvány tetővel, nagy nappali minden részletében bútorozott, minőségi és értékes kivitelezés (a fotókon ezek a részletek láthatók)
A lakás minden olyan tartozékkal fel van szerelve, amit azonnal meg kell tapasztalni: (konyha és fürdőszoba kellékei és anyagai, beleértve törölközőket, strandtörölközőket, dupla ortopéd matracokat (új), párnák, lepedők, takarók stb. extra minőség és tökéletes állapotban , részben soha nem használt).
A lakás exkluzív ingatlana nagyon szép és nagyon nagy, és a ház körül fut, pázsittal, vázákkal, amforákkal és csodálatos indonéz pavilonnal és tikkfa külső kiegészítőkkel felszerelt.
A lakáshoz két saját parkoló tartozik, nagyon kényelmes helyen, a porta előtt és a ház közelében.
Az ingatlan azok közé tartozik, amelyeket a kubai kormány kifejezetten eladásra engedélyeztetett, és külföldi állampolgárok kizárólagos tulajdona (nyilvános adásvételi okirattal, mint például az olasz, és Havanna önkormányzatának telekkönyvébe bejegyezve. ). Ezeket az ingatlanokat mindenki szabadon megvásárolhatja és eladhatja, és most már amerikai állampolgárságú állampolgárok is.
Az érdeklődőket minden átigazolási eljárás során a kubai szakemberek és a Havannában tartózkodó olasz szakemberek követik.
A kis léptékű gyakorlatok végrehajtásának költségeit a vevő és az eladó között osztják fel, és a kubai főváros közjegyzői hivatalai jogilag dokumentálják.
Eladási ár 198.000 euró

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB